Werkzaamheden

Bekijk hier onze verschillende werkzaamheden

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag dan nu snel een vrijblijvende offerte aan!

Traditioneel Stucwerk

Als u uw muur of plafond wilt schilderen maar deze zijn niet helemaal egaal dan is de keuze voor sausklaar of behangklaar stucwerk de juiste.
Gipsspuitwerk
Gipsspuitwerk wordt in nieuwbouwwoningen veelal gebruik om de plafonds en wanden boven het tegelwerk in het toilet af te werken. Echter is deze pleister ook uitermate geschikt om overige wanden mee af te werken.
Spackspuitwerk
Hierbij wordt pleister onder hoge druk op het te bewerken deel gespoten. De pleister wordt verneveld en hiermee kan een fijne of grove textuur worden behaald.
Glad Pleisterwerk
Houdt u van strakke wanden en nette frisse aanblik van uw woonkamer of andere ruimtes? Dan is pleisterwerk het juiste product voor u. Pleisterwerk kan overal binnenshuis worden toegepast, mits er een goede ondergrond aanwezig is.
Sierpleisterwerk
Sierpleister is een afwerking op basis van kunstharsdispersie aangevuld met granietkorrels en vulmiddel die samen voor de structuur zorgen.
Schuurwerk
Schuurwerk is een afwerking die klassiek oogt, warm overkomt en een luxe uitstraling heeft.
Renovlies
Renovlies behang is een perfect alternatief voor het herstellen van oud stucwerk. Het maakt oudere muren weer als nieuw met weinig moeite.
Airless spuiten
Met airless verfspuiten gaat het werk veel sneller en eenvoudiger. Daarnaast wordt het beste eindresultaat verkregen met behulp van airless verfspuiten.
Saus- en schilderwerken
Sauswerk is eigenlijk niks meer dan het traditionele schilderen, oftewel met een kwast en/of roller. Sauswerk wat wordt gedaan wordt door een schilder, geeft garantie op kwaliteit en een fijne structuur.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Of het nu gaat om een enkele muur of een nog te bouwen woning, Stucadoorsbedrijf Roffel kan het voor u uitvoeren!