Werkzaamheden

Hieronder kunt u een keuze maken voor meer informatie over onze verschillende dienstverleningen

Glad pleisterwerk

Wanden in nieuwbouwwoningen worden veelal behangklaar afgewerkt. Deze afwerking is, zoals de naam al doet verwachten, geschikt voor behang. Wilt u echter de muren gaan sausen, dan worden de eisen die aan de ondergrond worden gesteld hoger.

Sierpleisterwerk

Sierpleister is een eindafwerking van de wanden die handmatig aangebracht wordt.

De pleister is verkrijgbaar in 3 varianten:

- Korrelpleister

- Groefpleister

- Barokpleister

Schuurwerk

Schuurwerk is een gipsachtige afwerking welke circa 3 tot 5 mm dik op de wanden of plafonds wordt aangebracht. De “slagen” in de eindafwerking geven een prachtig uiterlijk. 

Standaard spuitwerk

Standaard spuitwerk wordt in nieuwbouwwoningen veelal gebruik om de plafonds en wanden boven het tegelwerk in het toilet af te werken. Echter is deze pleister ook uitermate geschikt om overige wanden mee af te werken. De pleister is geschikt voor repareren, egaliseren en afwerken van diverse ondergronden.

Briljant spuitwerk

Waar de verwachtingen hoog gespannen zijn en waar het resultaat meteen optimaal moet zijn, is Briljant spuitwerk de beste oplossing. De pleister is leverbaar is vrijwel elke gewenste kleur en de structuur is in te stellen van fijn tot grof.

Diamant spuitwerk

In de Nederlandse bouw wordt vooral met spuitpleisters afgewerkt. De ondergronden kunnen hiermee snel en praktisch worden afgewerkt. Dit gebeurd veelal in lichte kleuren. Bij donkere kleuren kan dit echter voor problemen zorgen.